You can now use the 👤🔑 same user account on all the EverybodyWiki !


Anbudstorget.no

Fra EverybodyWiki Bios & Wiki
Hopp til:navigasjon, søk

Lua-feil i package.lua, linje 80: module 'Module:Namespace detect/data' not found.

Anbudstorget.no
URLhttps://anbudstorget.no/
Type nettstedAnbudstjeneste
Tilgjengelige språkNorge Norsk
EierBudstikka Media
Lansert{{#statements:P571}}
Global Alexa-rangering{{#statements:P1661}}
Nåværende statusOperativ

Anbudstorget.no er en norsk anbudstjeneste på nett der man kan registrere oppdrag man vil ha utført. Dermed mottas tilbud fra flere fagfolk om den bestemte jobben. Både privatpersoner, bedrifter og organisasjoner kan registrere oppdrag.

Anbudstorget.no ble startet i 2003 og har i dag 12 ansatte. Bedriften er 50 % eid av Budstikka, og holder nå til på Billingstadsletta 17 i Asker.

Historie[rediger]

Anbudstorget.no ble stiftet i 2003 av Åge Breivik da det var et behov for digital formidlingstjeneste for anbud. Det var den første digitale anbudstjenesten rettet mot privatmarkedet i Norge.

Det ble først driftet fra Aukra i Møre og Romsdal, men ettersom bedriften vokste, flyttet de i 2010 hovedkontoret til Oslo-området.

Tjenestetorget (innunder Budstikka, tidligere Asker og Bærum Budstikke) gikk på inn på eiersiden av Anbudstorget.no i 2016. Tjenestetorget kjøpte først 30 % av aksjene i Anbudstorget.no, og ytterlige 20 % i april i 2017,[1] totalt på 50 %.

Bruk[rediger]

Selve oppdraget beskrives ved registrering. Etter at oppdraget er registrert, formidler Anbudstorget.no det videre til relevante leverandører i nærområdet. Deretter mottas flere tilbud som brukeren kan vurdere.

Registrerte oppdrag blir videreformidlet til bedriftene på Anbudstorget.no som tar på seg den type jobb. De bedriftene som er interessert i et bestemt oppdrag, tar dermed direkte kontakt med brukeren.

De som har lagt inn et oppdrag på Anbudstorget.no og engasjert en bedrift, har muligheten til gi de en omtale etter at jobben er utført. Alle disse omtalene kontrolleres før de blir publisert slik at bedriftene ikke kan evaluere seg selv.

Referanser[rediger]

Eksterne lenker[rediger]


This article "Anbudstorget.no" is from Wikipedia. The list of its authors can be seen in its historical and/or the page Edithistory:Anbudstorget.no. Articles copied from Draft Namespace on Wikipedia could be seen on the Draft Namespace of Wikipedia and not main one.

Informasjonskapsler hjelper oss å levere. Ved å bruke tjenesten vår godtar du vår bruk av informasjonskapsler.